Glad Påsk

-

Här kommer en härlig vårhälsning från mig till er! Hoppas att ni har en underbar påskledighet och att ni tar hand om varandra och ger varandra en extra kram. Det är vår och ljuset har återvänt till Jämtland. Det är bara att börja ladda för sommaren som kommer fortare än kvickt.

Jag bjuder inte på något recept idag, då jag själv är på resande fot, men nätet är full av inspiration. Å andra sidan behöver ni inte ha så stor press, utan hellre ta helgen som ett skönt break mitt i vårterminen. Passa på att njuta av solen och det sköna ljuset – det är så här på våren som man uppskattar det som mest.

Glad Påsk!

Glad Påsk
Bild hämtad från FreePik.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar