Sista arbetsdagen innan semester

-

Sista arbetsdagen innan semester är väl den skönaste på hela året? Att man siktat på ett visst datum för att hinna avsluta det som avslutas kan, och sätta resten på vila. Att då till slut få checka ut och gå hem för ett antal veckor med inkorgen tom (nåja, men inget som behöver åtgärdas åtminstone), skrivbordet städat, autosvar aktiverat och blommorna omhändertagna av någon annan.


Sista arbetsdagen innan semesterJag tror att den här kossan njuter av sin semester?

I år så tog jag en semestervecka i början av juli, då min äldsta dotter Saga fyllde 13 år och mina båda bröder med familjer kom på besök. Jag gjorde det stora rensjobbet inför den veckan, så nu har jag haft det väldigt behagligt på jobbet i de tre veckor tjejerna firat sommarlov med sin pappa istället. Nu kommer mina älsklingar tillbaka idag, och jag ska mysa mysa mysa med dem ♥ ♥


De är svårfångade på bild mina två skönheter, men här är från deras examen tidigare i sommar

Eftersom jag går på semester idag och vi åker utomlands till veckan, så kommer jag inte att uppdatera bloggen varje dag. Ett tips är istället att kolla in instagram: mariasmat.nu så kommer ni att få uppdateringar om vår vardag.

Till slut vill jag skicka med en bild och en tanke. Att ett par enkla ord, ett leende eller en snäll handling kan göra skillnaden mellan en bra eller dålig värld. Låt oss tillsammans göra världen lite bättre – inte genom att klottra fina ord på trottoaren, men genom att säga eller göra något snällt varje dag!

 

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar