Tranbärsdrink

-

Här kommer en alkoholfri tranbärsdrink att använda som ett körbart alternativ, som ändå känns festligt. Sen kan man rimligtvis spetsa till den också ifall man vill bjuda alla på samma drink, men som jag har lärt mig drinken så är den alkoholfri.

Receptet kommer från min svägerska Kicki som är gift med min bror Erik och som bor i min hemby Lögdeå. Lögdeå som by skulle faktiskt förtjäna ett helt eget inlägg, men det får bli en annan gång. Nu till drinken:

1 förp outspädd tranbärsdryck
1 l Russian
1 citron

Häll upp den outspädda tranbärsdrycken i en snygg tillbringare och späd med Russian, var beredd på att det skummar. Dela en citron i hälften och pressa i saften från den ena halvan och skär sedan den andra halvan i snygga skivor och lägg ner. Ta gärna i is också, den är godast kall.

Tranbärsdrink

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar