Alla hjärtans dag 2018

-

En ny temadag, denna gång Alla hjärtans dag. Den dagen som det känns som att alla tjejer har ett rosa skimmer kring och som alla killar ogillar? Detta för att de tror att det förväntas något av dem just den dagen. Det är min uppfattning, hur känner ni? Kan det stämma att merparten killar blir lite obekväma bara ordet Alla hjärtans dag kommer upp runt fikabordet?

Fastän jag är lite emot affärsjippot med Alla hjärtans dag, så kunde jag inte riktigt låta bli att köpa några saker till mina fina här hemma. När jag var på väg in mot stan under min lunch häromdagen så pratade jag med min sambo. Jag nämnde att jag skulle in för att bara strosa omkring, ingen riktig plan, men ifall jag hittade något så kanske.

Jag hann inte prata meningen klart, innan Daniel säger snabbt: ”Det där är inget för oss va?” Dvs han hade ingen lust att springa på stan för att hitta något till mig. Missförstå mig rätt, Daniel är väldigt romantisk med mig, och visar kärlek varje dag istället för att maxa en dag på året, men jag kunde inte låta bli att skratta åt hans reaktion.

Jag hittade till slut några fina saker och då de har fått dem idag på onsdagsmorgonen, så avslöjar jag inga hemligheter (även om det är hemligt nu när jag sitter och skriver på tisdagskvällen). Det kändes roligast att plocka ihop en liten goodiebag åt min dotter Saga, 13½ år gammal.

Här är de presenter jag knåpade ihop till Alla hjärtans dag:

Även min motsträviga sambo får ett par saker, men det är mest för att jag hittade ett par roliga saker för små pengar:

Alla hjärtans dag

Har ni hittat på något till era nära och kära? Vad satsar ni på? Eller tycker ni mest att det är ett jippo och att ni kan visa kärlek ändå? Oavsett så är det ett bra tillfälle att visa kärlek. Det behövs mera kärlek här i världen och vi kan inte slösa för mycket med kärlek.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

  1. Haha, du är ju fin! :D Tack för klubban, jag älskar mörk choklad och det där var precis vad jag behövde efter middagen idag! Puss puss och tack för en fin lunch också! <3

Lämna ett svar