Kökets box mars-april

Insåg att jag varför snabb vid förra boxen och döpte den till Kökets box mars 2018, men vad ska jag då kalla den som jag nu hämtat hem? Det är ju fortfarande mars? Nåväl, jag har inte bättre fantasi än att inlägget istället får heta Kökets box mars-april. Lagom ospännande namn, men förhoppningsvis en spännande box?

Jag öppnade min box i köket häromkvällen och här är vad som fanns i den här gången:

Kökets box mars-april

Elya – Ekologisk läsk
Anthon Berg – Marsinpanbröd
Friggs – Majskakor med choklad
Mer – nya smaken Persika
Dream – Mandelmjölk
Löfbergs – Kaffe Next generation
CocoVi – Drakfruktspulver
O’hoj – Chokladsås

Med i boxen finns också Boxzine, en folder som beskriver produkterna lite närmare och även recept innehållande de produkter som är med i den här boxen. Det var minst ett par recept som jag är sugen att prova. Även ett reportage med Camilla som driver bloggen MyKitchenStories.

Det var inga märkvärdiga produkter den här gången och jag fick inte så mycket inspiration. Jag kommer att äta/dricka laga upp alla produkter, de känns väldigt goda, men det var mest färdig-produkter. Kanske påsen med Drakfruktspulver och att prova receptet inne hos Linneas Skafferi?

Kommentera