Smakbox Vårtecken

-

Här kommer en ny box, nämligen Smakbox Vårtecken. Förlåt om jag tjatar, men det är fantastiskt roligt att hämta ut ett paket på posten, gå hem utan att veta vad boxen innehåller och sen få öppna sin ”julklapp”. Visst – jag betalar för att få hem boxen men oftast är priset (alltid 199 kr, inkl frakt till utlämningsställe) knappt hälften av butiksvärdet för produkterna i boxen. Så jag väljer att uppfatta boxen lite mera som en present, än något jag har betalat fullt pris för.

Vill ni också prova, så får ni 10 % rabatt på första boxen ifall ni använder min kod: 4zk6s2
Just nu får ni dessutom en flaska god rapsolja från Gunnarshögs Gård, värde 60 kr, så passa på! Teckna er här (ingen bindningstid)!

Så vad var då med den här gången? Det är två år sedan Smakbox startade och de ville de fira med ett jubileumsnr. I denna box’s receptfolder, så följer det med hela 33 st inspirationsrecept och jag har redan tittat ut flera stycken som jag vill laga.

I Smakbox Vårtecken fanns detta med (det kan variera en aning, mer info i medföljande folder):

Pastificio Barbieri – Durumpasta
belVita – Frukostkex
Loka Crush – Äpple
Santa Maria – Oregano paste
Bravo – juice * 2
Lipton – Funkionste
Falksalt – Flingsalt med jod
Pandy Protein – Proteingodis
Kiviks Musteri – Herrgårdscider
Tulip – Bacon Bits
Spicemaster – Salladsmix Grekisk
Nygårda – Eko Fruktsoda
Bonaqua – Päron
Nesquik – Cerealbar
Gårdschips – Dippmix Lingon
Dansukker – Muscovadosocker
Veetee – Microris
Vilmas – Knäckesticks
Felix – Senap
Malmö Chokladfabrik – Choklad 70%

Med i denna box så var det som vanligt en receptfolder, denna gång med skillnaden att de tittat två år tillbaka och tagit med recept från andra boxar. Roligt att läsa och ännu mera inspiration.

Smakbox Vårtecken

Ifall ni vill se andra exempel på hur boxarna brukar se ut, så har jag bloggat om alla jag har köpt, som jag har samlat här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera