En skön lördag

Ibland hinner jag inte blogga… Mitt mål är att blogga varje dag, så ni ska få något nytt att läsa varje dag. Ny dag, ny inspiration. Igår hade jag istället en skön lördag, då jag både hann spela golf, fika med kompisar i trädgården, en skön löprunda på 7 km och sen strosade vi in mot stan för en utemiddag.

Jag och min sambo Dryden diskuterar ämnet ibland, kan man – eller kan man inte – hinna med allt man vill göra? Vissa dagar går det, men vissa dagar går det inte alls. Då känns det som att man får käppar i hjulet för varje grej man vill göra.

Igår var det åt andra hållet, jag hann med en massa roliga aktiviteter och jag var utomhus i princip hela dagen – I like!

Vad gör ni helst på en ledig dag? Kommentera gärna ämnet här nedanför så kan vi tipsa varandra. Nu bjuder jag på min sköna lördag och hoppas att jag ska få en lika skön söndag.


Exakt 150 m kvar till mitten av green på hål 10 Östersund Frösö Golfbana


Hål 15, där vi kan sikta Åreskutan i bakgrunden, fortfarande fläckvis med snö


Fantastiskt vackra Storsjöflaket, återigen med Åreskutan i mitten


Löpning runt Bynäset, tillhörde tidigare nedlagda F4 – flygflottiljen på Frösön

En skön lördag
Min fina sambo som på lördagen kom tillbaka från sin Vancouver-resa


En väldigt god chèvrepasta som vi åt på restaurangen Vezzo i centrala Östersund

Kommentera