Norgetrip

-

Hej på er och ursäkta tystnaden. Jag och Daniel tog ledigt ett par dagar och gjorde en Norgetrip. Vi har varit sugna på att gå upp på Galdhöpiggen ända sedan vi gick upp på Kebnekaise 2014, men omständligheter har gjort att vi inte kunnat prova. Förrän i år. Här kommer lite snabba bilder från två dagars vandring i Norge:


Från Sverige/Härjedalen över till Norge och närmaste stad Röros, där vi åt en god lunch


Nere vid stugan i Spiterstulen innan vi skulle gå upp på Galdhöpiggen – Norges högsta topp

Norgetrip
Toppen av Galdhöpiggen, där vi tittade ner på de andra +2000m-topparna, så vackert!

Vi kom ner ganska möra efter Galdhöpiggen men tog oss en dusch och norsk husmanskost (Medisterbullar), och sen satte vi oss i bilen för nästa äventyr:


Nästa utmaning på vår Norgetrip var att gå Besseggen

Besseggen var vårt nästa äventyr, en vandring över en ganska smal kam, där det sluttar mycket på var sin sida. Hela vandringen sällskapas av den otroligt fina Gjendessjön och dess turkosa vatten.


Här ser ni den smala kammen och också den klättring som krävdes för att komma upp på andra sidan.

Nu fick ni en liten försmak av två dagar i vårt liv, följ mig gärna på mitt Instagramkonto med samma namn: mariasmat.nu så får ni fler live-uppdateringar.

Jag kommer att skriva mera detaljerat om vår Norgetrip, men just nu så längtar jag efter en god hotellfrukost i Hönefoss.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar