Snabbt chokladgodis

-

Här kommer ett snabbt chokladgodis, som såklart går att ta till när som helst under året. Denna gång hade jag en choklad med julsmak, så jag fick en första julkänsla.

Valfri choklad, jag hade en kaka från Malmö Chokladfabrik
Solrosfrön
Russin

Smält choklad över vattenbad och häll ner lite solrosfrön och russin. Blanda så allt blir täckt av choklad, förmodligen lite mera frön och russin och sen mäter jag upp små godisar i knäckformar.

In i kylen så de får stelna och sen har du ett enkelt och snabbt chokladgodis som ändå är hyfsat nyttigt. Förvara dem i frysen, de tinar på ett ögonblick! Om de räcker så länge vill säga…

Egentligen hade jag kvar choklad som tidigare var smält, som jag smälte igen och hällde ner solrosfrön och russin. Det fungerar också. Experimentera gärna med andra bär och nötter tills ni hittar er favorit.

Snabbt chokladgodis

Snabbt chokladgodis

Snabbt chokladgodis

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKokosdammsugare
Nästa artikelGnocchi i tomatsås

Kommentera