White lady som fredagsdrink

-

Att tipsa om en fredagsdrink är en trevlig tradition för mig som jag ska försöka hålla fast vid. Denna gång tipsar jag om en White Lady som fredagsdrink, vilket jag har provat två gånger. Dels tog vi en drink White Lady förra fredagen, på vår Lovely Friday. Och sen jag provat att göra en själv.

Enligt det recept jag hittat så gör en så här:

4 cl gin
2 cl cointreau
4 cl citronsaft

Blanda ingredienserna i en shaker tillsammans med is och skaka. Häll upp i snygga glas och servera.

Inte värre än så alltså. Den jag provade ute på Frösö Park hotell var väldigt god, så jag hade höga förväntningar här hemma. Dock blev min för sur, så den var inte alls lika god som jag tänkt mig.

Jag tog då lite mera cointreau och även lite passionsfrukt i glaset, och det blev genast godare. Så om din drink blir för sur, tillsätt lite sötma. I form av sockerlag eller en söt frukt, tex passionsfrukt.

White Lady
White Lady
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Föregående artikelLovely Friday på Frösö Park Hotell
Nästa artikelHallontiramisu

Kommentera