Mia Skäringers show på bio

-

Jag gissar att ni alla har hört talas om Mia Skäringers show ”Avig Maria – No More Fucks To Give” som gått ute på olika platser i landet. Jag ville gå på showen när den gick i Östersund hösten 2019 – men tyckte helt ärligt att det var för dyrt. Så det blev inte av och jag har då och då funderat över mitt beslut – jag ville egentligen verkligen se showen.

Desto gladare blev jag när jag läste om att jag kunde se Mia Skäringers show på bio. Den skulle gå på bio på 240 biosalonger runt om i Sverige. På Internationella kvinnodagen den 8:e mars och en bonusdag den 10:e mars. Jag fick med mig min kompis Karin till föreställningen igår och vi träffades först för en middag tillsammans.

Mia Skäringers show
Bild lånad från AXS

Lite historia ifall ni inte känner till showen:

Mia Skäringer är en väldigt omtyckt komiker som vi sett i flera olika TV-serier de senaste åren: ’Släng dig i brunnen’ för många år sedan, ’Mia och Klara’, ’Solsidan’ från 2010 och framåt samt ’Ack Värmland’ för att nämna några. Även filmen ’Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann’ är välkänd. I poddsammanhang så är hennes podd tillsammans med Anna Mannheimer en av Sveriges populäraste.

Mia Skäringer har haft ett omtumlande liv med både ätstörningar, skilsmässa mm och kände att hon vill försöka förbättra kvinnors mänskliga värde på alla plan. Hon lyckas på ett roligt sätt att ifrågasätta, beröra och skapa diskussioner om vårt samhälle idag vilket är otroligt viktigt.

Mia Skäringers show på bio

Showen NMFTG har varit en publiksuccé och Mia Skäringer har numera publikrekordet på Ericsson Globe med sex utsålda föreställningar. Samma sex utsålda föreställningar på Scandinavium.

För att ännu fler ska kunna se showen så filmades den och har nu visats sina två gånger på bio. Och vilken bra show. Tänkvärd, rolig och med en baktanke/önskan om förändring.

Mia Skäringers show på bio
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Föregående artikelStressfri nötpasta
Nästa artikelKanderad mandel

2 KOMMENTARER

    • Ja, jag håller med! :) Otroligt skicklig på att förmedla ett allvarligt budskap på ett roligt och lättsamt sätt!

Kommentera