Falafelrulle på Tingshuset

-

Jag och en kollega skulle ut på stan och köpa med oss lunch förra veckan, och Linda tipsar om falafelrulle på Tingshuset i Östersund. Falafel är en rätt som jag skulle vilja äta mera av, så jag tog hennes idé rakt av. Falafel är en rätt som jag är rätt nyfiken på och som i mina sociala medier är förknippat med Malmö. Jag har pratat med en annan kollega som nyligen bott i Malmö, och tänkt att vi ska utforska Östersunds utbud. Så, det kommer helt enkelt att bli mera falafel i bloggen under hösten.

Men som ett första test så kör vi falafelrulle på Tingshuset. De serverar både på plats och som take away. Tingshuset café drivs av Hej Främling! En organisation som drivits sedan 2013 i syfte att underlätta integrationen, ofta genom idrott, kultur eller friluftsliv. Hej Främling startades i Jämtland, men har spridit sig över landet och finns nu i 7 olika län. Här kan du läsa mera om Hej Främling!

På Tingshuset så finns ett café som har öppet vardagar mellan 11-16 och där det går att köpa både lunch och fika.

Café Tingshuset
Falafelrulle på Tingshuset
Falafelrulle på Tingshuset

Tingshuset Café är ett skönt café med olika rum med bord och stolar, så ett perfekt ställe för hang around eller att sitta och jobba en stund.

Café Tingshuset
Hej Främling!
Hej Främling!
Falafelrulle på Tingshuset

Falafelrullen då? Det blev till slut att vi tog med den tillbaka till jobbet och åt i fikarummet. En rulle med goda falaflar, grönsaker och sås. Den här maten vill jag äta igen!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Föregående artikelDrydens kantarellpasta
Nästa artikelOmelett som helgfrukost

Kommentera