El Diablo – årets halloweendrink

-

Mina tjejer är så stora numera så de firar inte Halloween längre, åtminstone inte hemma med mig. Jag och Daniel var alltså själva igår och Daniel blev sugen på en halloweendrink. Då tjejerna var ute så valde jag att vara körbar istället. Jag hade dock ett recept i bakfickan, så Daniel blandade en El Diablo som fick bli årets Halloweendrink i skärgårn.

4cl Tequila
1 cl Creme de cassis (eller koncentrerad svartvinbärsjuice)
2 cl lime (ca 1/2 lime)
Ginger Beer
Is
Ev frysta svarta vinbär

Ta fram ett snyggt glas och ta is i botten. Häll på tequila, svartvinbärsjuice och limesaft. Toppa sedan med Ginger Beer och ifall du har några frysta svarta vinbär.

El Diablo
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel44 och ett halvår
Nästa artikelOktober 2020

Kommentera