44 och ett halvår

-

Jag fyllde 44 år igår och hade en skön dag. Familjen kom in och väckte mig med sång och frukost på sängen. Väldigt mysigt att få bli väckt en gång per år (och lite extra märkvärdigt då tjejerna masar sig ur sängen fastän de har lov – då känner jag mig speciell)! Jag fick ett par paket, kaffe och spindelkladdkaka, så en bra start på dagen.

En arbetsdag flöt på och Daniel kom hem från sitt kontor (jag arbetade hemifrån). Planen var att springa dagens runstreak-pass för att sedan duscha och sikta på en födelsedagsmiddag inne på stan.

Löpturen gick bra, dagen till ära valde vi att springa exakt 4,4 km men vi stannade också vid skateparken i Östersund och tog en halvårsbild på prispallen.

Runstreak 183

Ett halvår av runstreak alltså (1 runstreak = minst 1,6 km varje dag). Min utmaning från början var att springa varje dag under maj månad, men det blev ganska snart en utmaning om att springa 100 dagar. När dessa 100 dagar passerat, så har jag helt enkelt bara fortsatt då det funkar så bra. Jag har inte ont någonstans och det är en väldigt enkel träningsform. När vi passerat 150 så började siffran 183 (ett halvår) att hägra.

44 och ett halvår

Idag lördag har vi sprungit runstreak 184 så just nu är målet 200 dagar. Men vi får se hur länge vi håller på, jag uppfattar alla dagar som en bonus.

Efter duschen och lite fix, så tog vi alla fyra en promenad in till stan med sikte på hotell Clarion. Det verkar ha blivit en tradition att vi äter våra födelsedagsmiddagar här med start på min födelsedag förra året. Daniels 40-årsfirande och nu min födelsedag igen. Ett skönt ställe och en skön restaurang som serverar god mat.

För både mig och Daniel så blev det en Back to the roots med tempeh. Restaurangens vegetariska alternativ och en flaska vitt vin att dela. Saga & Alva valde sina favoriter och vi hade en avslappnad och skön middag med ett härligt sorl i bakgrunden. Restaurangen var i princip fullsatt utan att vi satt för tätt ihop, så det var mysigt på alla sätt.

Back to the roots

När tjejerna ätit så ville de dra vidare till kompisar och fortsätta fredagskvällen, men jag och Daniel valde att sitta kvar en stund till. Vinflaskan var inte slut utan vi satt kvar, sippade vin och hade en mysig stund tillsammans.

Maria 44 år Carionmiddag
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelMaria 44 år
Nästa artikelEl Diablo – årets halloweendrink

1 KOMMENTAR

Kommentera