Sweet med svit (och Dryden fyller 40 år)

-

I fredags så var både jag och Daniel lediga från våra respektive jobb, och vi tillbringade dagen i vårt sovrum. Inte tillbringade såsom ens första tanke kanske, utan vi hade som mål att måla om vårt sovrum. Vi hade en deadline, och det var att vi hade incheckning på vår staycation kl 16. Vi hade alltså bokat ett hotellrum hemma i vår egen stad, Östersund. Dels för att kunna smita undan och slippa sova i målarlukten, men också för att stödja ett lokalt hotell.

Vi kom inte iväg riktigt så snabbt som vi tänkt, utan vi blev en timme sena. Vi gjorde vår incheckning och när vi skulle gå mot vårt rum, så önskade receptionisten ”Grattis på din 40-års dag” till Daniel. Han blev lite misstänksam, men receptionisten dolde min hemlighet bra och vi gick vidare.

Sweet med svit

Ja, då vi bokade vårt hotellrum, så kunde vi få en svit till samma pris som ett vanligt hotellrum. Så vi hade fått som vi önskat och vi åkte hissen mot svit-våningen. Daniel (som alltså kallas Dryden av både mig själv och av mina barn – lång historia) gick före och öppnade dörren in till vår svit. Och möttes av en överraskning.

Sweet med svit
Sweet med svit
Överraskning från Daniel’s familj, som inte ens jag visste om

Daniel blev jätteglad av överraskningen, kanske framför allt för att den var helt oväntad. Vi hade pratat om lite hotellhäng, och hade varsin bok med oss, men sen kom en överraskning. Och svit hörni – det är sweet med svit! Kolla om ni kan överraska er käre/kära med något liknande, många hotell har väldigt bra erbjudanden just nu.

Ostbricka staycation

Vi slog oss ner i fönstersmygen, först i ”vardagsrummet” medan vi högg in på den goda ostbrickan. Men när vi bara hade champagne kvar, så flyttade vi oss till sovrummets fönstersmyg, där det fanns en mjuk madrass att sitta på. Det blev vårat hotellhäng den här gången, ett riktigt härligt sätt att fira Daniel’s 40-års dag (som är idag måndag)!

Sweet med svit
Skål staycation
Daniel 40 år
Grattis Älskling! <3
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

4 KOMMENTARER

  1. Tack för en riktigt fin överraskning! <3


  2. Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/drydense/mariasmat.nu/wp-content/plugins/podamibe-custom-user-gravatar/pod-custom-user-gravatar.php on line 179
    Johanna

    Så bra idé!! Win-win för alla och så kul överraskning, enkelt få till också särskilt i dessa tider men även annars :)

    • Ja, uppskattat av både hotellet och av Daniel. Väldigt enkelt dagen efter också, då vi gick hem och hämtade bilen för att kunna transportera hem ballonger och blommor :)

Kommentera