Fem enkla drinkar med få ingredienser

-

Då jag blir sugen på en fredagsdrink, så kan det ofta fastna i att jag inte har rätt ingredienser hemma. Att drinkarna innehåller olika sorters alkohol som jag inte kommit ihåg eller unnat mig att köpa hem. Här har jag satt samman ett inlägg med fem enkla drinkar med få ingredienser som jag hoppas ska hjälpa er.

Likör 43

Först ut får bli två drinkar med bara alkoholen Likör 43 och lite juicer. Båda väldigt goda och roliga att prova något nytt.

Ibiza 43 innehåller Likör 43, ananasjuice, lime och is. Superenkelt och en god drink är klar.

Ibiza 43

Nästa drink är kanske ännu enklare, fortfarande med Likör 43. Sweet Bite innehåller Likör 43, limejuice, Sprite och is. Blanda och sen är det bara att luta sig tillbaka.

Sweet Bite som fredagsdrink

Vodka och Bols Banana

Nästa tips får bli med Vodka och Bols creme de Banana samt lite juicer. Först ut är en snygg San Francisco som nog de flestas föräldrar drack när vi var små. Den innehåller förutom Vodka och Bols Banana även Grenadin som ”udda” ingrediens, men den kan vara bra att ha hemma för att göra drinkar.

San Francisco som fredagsdrink

Nästa drink är Geting som också innehåller Vodka, Bols Banana och Ginger Ale. Enkelt och snabbt!

Geting som fredagsdrink

Den femte och sista drinken den här gången, är Banana Coke som ni redan förstått innehåller Vodka, Bols Banana och Coca-Cola.

Banana Coke som fredagsdrink

Oavsett vilken drink ni fastnar för så unna er också något gott tilltugg. Jag gillar lite krispigare chips med min parmesandipp, lova att ni provar den någon gång!

Vill du hitta andra drinkar som jag testat? Här hittar du mitt arkiv.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera