Juli 2021

-

Sommar och semester tickar på och juli 2021 är slut. Augusti har kommit och jag har halva semestern kvar. Vi har några dagar på västkusten och mår gott, men snart bär det av hemåt igen. Ganska oplanerad semester, men det är ju skönt det med.

Men en blick i backspegeln hör ändå till och jag tittar gärna tillbaka på statistiken för förra månaden för att se vad ni gillade att läsa.

Sommar och semester spelade stor roll under juli 2021 för det blev en avslappnad sommardrink som tog förstaplatsen. Rabarberdrink med gin och bubbel fick flera visningar varje dag tror jag och toppar listan. En god drink som jag gärna sippar på en sommarkväll.

Rabarberdrink med gin och bubbel

Andraplatsen togs istället av ugnsbakade majskolvar. Det är också riktig sommarmat och det vanligaste kanske är att en grillar dem på grillen, men många gånger orkar jag inte starta upp grillen utan gör dem i ugnen istället. Gott oavsett!

Ugnsbakade majskolvar

Andra rätter från juli 2021 som jag vill pusha en ytterligare gång för är dessa:

Ett gott tilltugg att äta tillsammans med ett glas bubbel är min bruschetta med fetaost och ugnsrostade tomater. Riktigt gott och något jag absolut vill göra igen. Allra helst nu när de svenska tomaterna är i sitt esse och smakar ljuvligt!

Bruschetta med fetaost och ugnsrostade tomater

Min pasta med krispig tofu och jordnötter var också väldigt gott och enkelt, att bara svänga ihop när tiden är kort. Smidigt att kunna använda antingen pasta eller nudlar beroende på vad som finns hemma eller vad jag är sugen på.

Pasta med krispig tofu och jordnötter

Även min otroligt goda hemgjorda glass med hemkokt drottningsylt och Mascarpone förtjänar ett ytterligare omnämnande. Mums!

Drottningglass med Mascarpone
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera