Julafton 2021

-

Ett senare inlägg idag för att beskriva julafton 2021. En soft dag från början till slut. Det var bara jag och Daniel samt ett litet fotouppdrag tillsammans med tomten. Tjejerna var tillsammans med sin pappa och hade en mysig julafton i Åre, så vi hade inte möjlighet att ses denna gång.

Julafton 2021 började med att jag fick sovmorgon och Daniel klev upp tidigt. Han roddade en risgrynsgröt medan han städade bort i vardagsrummet och även förberedde för delar av kvällens middag. Sen väckte han mig när frukosten var klar. Så skönt – jag behövde verkligen sova denna morgon!

Julafton 2021

En långfrukost med god mat senare så kunde vi ta det lugnt en stund här hemma, innan det var dags att byta om för att klämma dagens runstreak, nummer 603 i ordningen. Som vi gjort de senaste åren, så sprang vi in till Stortorget i Östersund iklädda tomteluvor och rött läppstift (iaf jag) och förevigade oss själva framför årets gran. En mysig tradition!

Julafton 2021
Julafton 2021

Ett ytterligare fotostopp vid Surfbuktens brygga, ett ställe vi springer förbi var och varannan dag då det ligger så nära hemma. Ofta fin utsikt så absolut ett ställe att stanna för.

Runstreak 603

Lite lättlunch och sen ville vi gärna se Kalle Anka kl 15. En tradition som jag ogärna vill bryta. Kalle Anka har följt med mig hela livet hittills och kan nog få göra det framöver också.

Efter Kalle ringde tomten mig och ville ha ut mig på ett fotouppdrag. Han råkade befinna sig i Östersund och hade ett par minuter över, så vi stämde träff vid rådhuset för några snygga bilder. Kanske dyker de upp i tomtens årsbok för julafton 2021? Det återstår att se, men bilderna blev bra.

Tomten 2021
Tomten 2021

Till slut – en riktigt God Jul från mig till er alla! Hoppas att ni har haft en god julafton och får ett par lite slappare dagar framöver. Kramar från mig!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

Kommentera