Burratamacka med grillad paprika

-

En god förrättsmacka som både är snabb, enkel och god. Perfekt eller hur? Jag svängde ihop en Burratamacka med grillad paprika i helgen som fick toppoäng runt bordet.

Burratamacka med grillad paprika

Surdegsbröd (gärna köpt på bageri eller bakat själv)
Färsk spenat eller valfria salladsblad
1 Burrataost (räcker till 2-3 mackor)
Grillad paprika
Färsk basilika
Svartpeppar
Balsamvinäger

Skär skivor av surdegsbrödet och smörstek dem i en stekpanna. Lägg upp på varsin assiett och lägg färska spenatblad längst ner. Bryt isär din Burrataost med fingrarna och fördela ut på mackorna. Dela grillad paprika i långa remsor och lägg ut snyggt ovanpå osten.

Toppa med färsk basilika och svartpeppar. Ringla balsamvinäger i ett snyggt mönster. Servera din Burratamacka med grillad paprika som en förrätt eller lättare lunch.

Burratamacka med grillad paprika
Burratamacka med grillad paprika
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

Kommentera