En god förrättsmacka som både är snabb, enkel och god. Perfekt eller hur? Jag svängde ihop en Burratamacka med grillad paprika i helgen som fick toppoäng runt bordet.

Surdegsbröd (gärna köpt på bageri eller bakat själv)
Färsk spenat eller valfria salladsblad
1 Burrataost (räcker till 2-3 mackor)
Grillad paprika
Färsk basilika
Svartpeppar
Balsamvinäger
Skär skivor av surdegsbrödet och smörstek dem i en stekpanna. Lägg upp på varsin assiett och lägg färska spenatblad längst ner. Bryt isär din Burrataost med fingrarna och fördela ut på mackorna. Dela grillad paprika i långa remsor och lägg ut snyggt ovanpå osten.
Toppa med färsk basilika och svartpeppar. Ringla balsamvinäger i ett snyggt mönster. Servera din Burratamacka med grillad paprika som en förrätt eller lättare lunch.

