LadängEverest 2022

-

Idag den 14:e maj börjar sommarens utmaning igen. Att med jämna mellanrum, gärna ett par gånger i veckan, ta sig till Ladängen på Frösön för att bestiga valfri topp. Idag startar nämligen LadängEverest 2022.

Ja, ni hörde rätt – det ultimata målet är att bestiga Mount Everest i Ladängen. Att gå 114 gånger uppför Ladängen motsvarar samma antal höjdmeter som det är från havsnivå upp till Mount Everest topp. Skillnaden är att vi har hela sommaren på oss! Ända till 31:a oktober.

Och du behöver inte heller bestiga just Mount Everest, utan kan välja andra toppar längs vägen. Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga dig på.

Det roliga med denna utmaning är att vara i backen med jämna mellanrum. Träffa andra personer som är med i samma utmaning och som stretar på uppför backen och räknar rundor. Alla tycker att det är jobbigt men alla kämpar på efter egen förmåga.

Mot toppen av Mount Everest på hemmaplan
Förra årets startbild – men jag tänker vara med även i år

Jag kommer att starta idag – hänger du med?

Det finns såklart fler berg att bestiga för att nå Mount Everest – kolla in Korpens hemsida för att hitta din närmaste backe.

Vill du se mina tidigare bestigningar just i Ladängen så kan du se dem här. Det är bra att sätta delmål och fira när du når dem – då blir du genast pepp på att klättra några meter till.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar