Pink Lady som fredagsdrink

-

Förra helgen hade vi besök av Daniels föräldrar och det var firande av Daniels födelsedag den 4:e maj. Ena kvällen var det bara vi fyra och det är klart jag ville bjuda mina svärföräldrar på en god drink. Jag hade spanat in Pink Lady på Drinkoteket och satte igång.

En aning spritig smak för min smak, när jag gör den igen kommer jag att spä ut den med någon tonic tror jag. Men en väldigt snygg drink!

3 cl Gin
2 cl Apelsinlikör (Cointreau)
3 cl Citronjuice
2 cl Grenadin
2 cl Äggvita

Häll alla ingredienser i en shaker. Fyll shakern med is och skaka drinken kall.

Sila upp i ett snyggt cocktailglas (själv hade jag bara vinglas då jag skulle servera till fyra stycken).

Pink Lady
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar