Black Russian som fredagsdrink

-

Jag gillar goda drinkar såklart, men jag gillar också goda drinkar med få ingredienser. Och här kommer kanske en av de enklaste. Black Russian innehåller nämligen bara Vodka och Kahlua. Det kanske låter strävt med bara alkohol, men jag gillade drinken!

2 cl Kaffelikör, tex Kahlua
4 cl Vodka
Is
Ev Körsbär som garnityr

Ta fram ett fint lite mindre glas och lägg i is. Jag har köpt min isform med stora runda bollar på Lagerhaus, men jag har sett liknande på andra ställen.

Mät upp kaffelikör och vodka och rör om. Garnera ev med ett körsbär.

Black Russian som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar