Vodka sour med Likör 43

-

En lite sen lördagsdrink kommer här, en Vodka sour med Likör 43. Inte så mycket Likör 43, men det räcker ändå för att göra den lagom söt och god. Vi tog vår drink ute på vår inglasade balkong tillsammans med nyss 18 år fyllda Saga och en påse chips. Samtal och diskussioner runt bordet gällande både Barcelona och politik inför höstens val. Mysigt ändå!

Till drinken Vodka sour med Likör 43 och ett glas

5 cl vodka
1.25 cl likör 43
1 cl citronsaft
0.25 äggvita
Is

Ta fram snygga glas som du vill dricka ur och din shaker. Mät upp vodka, likör 43, citronsaft och äggvita. Torrskaka drinken utan is för att generera skum från äggvitan. Tillsätt sedan några isbitar och skaka drinken kall. Häll upp och servera.

Vodka sour med Likör 43
Daniel agerade gladeligen modell för att sedan provsmaka drinken
Vodka sour med Likör 43
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar