Aperol Spritz med rosa bubbel

-

Aperol Spritz är en av mina favoritdrinkar och något jag förknippar med semester. Funkar i och för sig året runt och de flesta tycker att den är god, så en bra drink att ha i bagaget. Som fredagsdrink denna vecka så kommer här en Aperol Spritz med rosa bubbel istället för den mera klassiska vita Proseccon och jag gillar nog den här snäppet bättre.

Testa gärna och kommentera vilken du tycker är godast!

3 delar rosa bubbel, jag valde a pèl från Loxarel
2 delar Aperol
1 del soda, Ramlösa kolsyrat vatten
Ev garnering – jag hade en halv apelsinskiva i varje glas

Börja med att fylla glaset med is och fyll på 3 delar rosa bubbel, sen 2 delar Aperol och sist 1 del soda. Garnera med valfritt och servera. Riktigt god!

Aperol Spritz med rosa bubbel
Aperol Spritz med rosa bubbel
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar