Bistromiddag på Lilla Saluhallen

-

Ett restaurangbesök som jag inte får missa! I mitten av juni gick Saga ut andra året på gymnasiet. För att fira henne och bjöd jag ut henne på Bistromiddag på Lilla Saluhallen. En middag bara för oss två. Riktigt mamma-dotter-mys på en bra restaurang!

Vi hade ett bokat bord och vi blev visade till vår plats. Fick en meny och kände efter hur hungriga vi var. Vi bestämde oss för både förrätt och varmrätt, också för att få smaka fler rätter. De är otroligt bra på smaker på Lilla Saluhallen och allt jag ätit har alltid smakat jättegott! Så ett av mina bästa tips till Östersundare och Östersundsbesökare.

Till förrätt valde Saga en snygg CrabCake (friterad skaldjurskaka, jalapenos, pocherat ägg, tomat och honungsmajonnäs) medan jag fick in en läcker Vit sparris (smörstekt vit sparris, parmesancreme, ramslöksskum och surdegskrutonger). Mums verkligen! Både för ögat och för munnen.

Till varmrätt sedan, så valde Saga Biffen (talgstekt ryggbiff, färskpotatis, chimichurri, purjosot, tomatillo, bakad lök och örtsmör). Jag var mera sugen på fisk och valde en Grillad Makrill (Makrill, färskpotatis, sotad gurka, tomat, mandlar och citron).

Allt var verkligen jättegott och vi lämnade restaurangen proppmätta (Saga orkade inte mer än halva Biffen, men den fick vi med oss i en doggy-bag istället). Så om ni vill äta gott i Östersund, gå till Lilla Saluhallen alternativt samma ägares andra restaurang Jazzköket som är minst lika bra om inte ännu bättre. Här hittar ni dem båda.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar