Fireball sour som fredagsdrink

-

Att dricka en drink behöver inte betyda att det är fest eller att det är flera personer inblandade. Ibland kan en god drink bara vara för dig själv och en stunds avkoppling. Som häromkvällen då jag blandade en Fireball sour som fredagsdrink.

Jag var själv hemma, satte mig på balkongen och tände några ljus. Tog fram lite chips och dipp samt en bok som jag läser. Till det en god drink. En lugn stund helt för mig själv.

Och självklart behöver en inte dricka alkohol för att en får en lugn stund för sig själv, men det var vad jag var sugen på just då.

5 cl Fireball
3 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 stänk Angostura Bitters
Is

Mät upp alla ingredienser i en shaker och skaka drinken kall. Häll upp i ett snyggt glas (ev en extra isbit) och servera.

Fireball sour som fredagsdrink
Fireball sour som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar