43 sour som fredagsdrink

-

Sour-drinkar är en typ av drinkar som jag upptäckt i och med mina fredagsdrinkar. Det går att göra väldigt många olika drinkar Sour och du hittar min samling här. Häromdagen hittade jag ännu en ny som jag blev sugen att testa. En 43 sour som fredagsdrink.

5 cl Likör 43
2,5 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 cl Äggvita
1 stänk Angostura Bitters

Häll alla ingredienser i en shaker. Torrskaka shakern utan is så att äggvitan skummar sig ordentligt.

Fyll shakern med is och skaka tills den blivit kall. Sila upp i ett glas och garnera med Angostura Bitter. Jag droppade ut några droppar och drog sedan en tandpetare genom dropparna. Fick på så sätt ett snygg hjärtmönster.

En söt god drink som jag gärna dricker igen!

43 sour som fredagsdrink
43 sour som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar