Fireball sour som decembermys

-

Fredag och fredagsdrink. Mys i TV-soffan och På Spåret. Det är ändå avslappning efter en arbetsvecka. Det klart att man inte behöver dricka alkohol för att få en skön fredagskväll men för oss blir det oftast det. Här kommer en Fireball sour där kanelsmaken träder fram och bidrar till julkänslan. Kanske en aning för spritig för min smak men det går att blanda ut den med ex äpplejuice.

5 cl Fireball
3 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 stänk Angostura Bitters

Häll ner alla ingredienser i en shaker tillsammans med ett par isbitar. Skaka drinken kall och häll upp i ett snyggt glas. Servera Fireball sour tillsammans med något gott snacks och luta dig tillbaka.

Fireball sour som decembermys

Annan sour-drink?

Vill du istället prova någon annan sour-drink? Här hittar du mitt arkiv där Lingon sour också passar så bra nu i december.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar