Aperol Spritz med tranbär

-

Aperol Spritz är en av mina favoritdrinkar och något jag mer än gärna dricker på sommaren och semestern. Men så läste jag om Aperol Spritz med tranbär före jul och har sparat receptet. Så här kommer veckans fredagsdrink.

Vill du hitta andra drinkar, så har jag mitt arkiv här.

3 delar Prosecco
2 delar Aperol
1 del kolsyrat vatten
En skvätt tranbärsjuice koncentrat (dvs sådana små förpackningar lättdryck mm)
Tranbär (eller lingon) som dekoration
Apelsinskiva, gärna blodapelsin så länge de finns

Ta fram snygga glas och mät upp av varje ingrediens. Dekorera din Aperol Spritz med tranbär och en apelsinskiva.

Trevlig fredag!

Aperol Spritz med tranbär
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar