Rosè Lychee på nästa utekväll

-

Idag blir den lite annorlunda fredagsdrink, detta då jag helt enkelt inte hittat receptet. Vi var två par ute på stan i onsdags och hade lillördag. Det var länge sedan vi träffades så en catch up över en middag som sedan blev nästa ställe och ett par drinkar. Så mysigt! En av drinkarna som jag drack var jättegod, elegant och hette Rosè Lychee. Den vill jag försöka återge till er idag.

Men i brist på exakta mått så får ni bara vad drinken innehöll. Sen kanske någon av er har kunskapen kring de olika måtten? Drinken var så god, men med ingredienser som de flesta inte har hemma, så testa gärna att beställa in den på nästa utekväll istället. I Östersund finns den på Restaurang Republiken i alla fall.

Gin
Rosè syrup
Lychee likör
Citron
Is
Soda (dvs bubbelvatten)
Ev en garnering

Då jag inte var med då de blandade drinken får jag gissa lite här också. Men jag tänker att de blandar gin, rosè syrup och citron tillsammans med is. Skakar drinken kall och silar upp i ett snyggt glas. Toppa med sodavatten och en snygg garnering.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar