Extrabox Smakbox Höst

-

Vid ett fåtal gånger per år (jag tror att det är tre) så erbjuder Smakbox en extrabox med lite festligare tema. Jag provade deras första som de lanserade lagom till Melodifestivalen och har köpt någon enstaka till, när jag känt mig sugen. Förra veckan var det dags för en sådan extrabox som de kallar Extrabox Smakbox Höst och jag slog till. Jag hämtade ut paketet i fredags, så fick boxen vara lite extra fredagsmys. Både fredag och en överraskningsbox – kan det bli bättre?

Även denna box är en överraskningsbox, så jag har ingen aning om vad som finns i boxen när jag hämtar ut den. Men dels är priset så bra (det brukar vara minst 50% på beräknat butikspris) och dels får jag nyheter som nyss har släppts alternativt gamla favoriter. Jag får boxen till mitt utlämningsställe, så det är enkelt att hämta med bilen på vägen hem.

Om ni behöver mera inspiration, så hittar ni alla mina ordinarie Smakboxar här. Och om du skulle vilja ha samma överraskning och prova Smakbox, så använd min rabattkod: 4zk6s2.

Smakbox finns med fyra olika smakinriktningar (där jag valt Nyfiken):
Original – Originalboxen med en bra mix av smaker till vardag och fest
Festlig – En box med mer sötsaker och snacks
Matig – En box med mer matlagning och färre sötsaker
Nyfiken – En box med större andel oväntade och nya smaker

Så vad fick jag hem i den här festboxen? Låt oss öppna och se:

Extrabox Smakbox Höst

Extrabox Smakbox Höst

 • Cadbury – Fingers
 • Pepsi Max – Läskedryck Citron
 • Mountain Dew – Läskedryck
 • Werthers Original – Gräddkola
 • Santa Maria – Kryddmix Fajita
 • Santa Maria – Tortilla Strips Sweet Chili
 • Wasa Sandwich – Sandwich Pesto
 • Pucko – Chokladdryck DeLight
 • Kiviks – Bowl Frukt & Bär
 • Haribo – Nappar skumgodis
 • Wasa – Knäckebröd Tunn Havre
 • Friggs – Majskaka Chili Cheese
 • Estrella – Sombreros majssnacks
 • Estrella – Superbågar
 • Brynild – Knatter godis * 2
 • Dent – Pastill * 2
 • Jelly Beans – Gelebönor Kanel
 • Tuc – Kex
 • Dansukker – Brun Farinsocker

Alla dessa 21 produkter har ett beräknat butikspris på 421 kr, men kostnaden för mig är fortfarande 199kr hela vägen fram till mitt utlämningsställe. Ett riktigt bra pris för flera dagars extra mys alltså!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar