Lick of sunshine som fredagsdrink

-

När höstmörkret smugit sig på och vi (än så länge, snart vänder det) går mot mörkare tider, så känns det helt rätt med Lick of sunshine som fredagsdrink. Lite sol och värme inomhus istället för utomhus. En tropisk drink med god passionsfrukt i. Endast två ingredienser som gifter sig väldigt bra!

6 cl Malibu
12 cl Ananasjuice
1 st Passionsfrukt
Is

Mät upp Malibu och ananasjuice i en shaker tillsammans med is. Skaka drinken kall och häll upp i snygga glas. Gröp ur en passionsfrukt och lägg ner. Garnera ev med något fint och servera. Denna gång tog vi salta pinnar på sidan. Gott att knapra på! Har man väl börjat så kan man inte sluta.

Lick of sunshine som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar