Jag är hemma själv ikväll och kände för att prova potatisbullesnacks på lillördagen. Riktigt goda tilltugg som du lagar av klassiska potatisbullar från frysdisken. Du måste testa helt enkelt!
Jag har hittat receptet hos Helan Shabani och hennnes instagram, en tjej som lagar magiskt goda tilltugg typ varje dag. Följ henne om du inte redan gör det!
Valfri mängd potatisbullar (beroende på hur många som vill ha tilltugg)
Olja till våffeljärnet
1 dl creme fraiche
Ca 1 dl riven parmesan
1 vitlöksklyfta
Peppar
Räkor
Valfri rom
Finhackad rödlök
Dill
Ta fram ditt våffeljärn och ta sedan fram så många potatisbullar du tror går åt. Blanda creme fraiche, riven parmesan med finhackad vitlök och peppar. Finhacka rödlöken också.

Ta lite olja i våffeljärnet och grädda potatisbullarna. Tryck ner våffeljärnets lock hårt, så potatisbullen blir så platt som möjligt och blir riktigt krispig när du tar upp dem (enklast att använda en handduk och trycka på själva locket).

Lätt ut på ett snyggt fat och bre på lite av parmesankrämen. Fortsätt med några räkor, finhackad rödlök, valfri rom och till sist hackad dill.
Ställ fram dina potatisbullesnacks för servering och de kommer att ha strykande åtgång. Så goda!
