Snygga skagenkrustader

-

En härlig torsdagskväll är till ända och jag måste få berätta. Jag hade bjudit över min vän Viola och jag bjöd henne på vin och snygga skagenkrustader. Allt för att hon kanske skulle vilja toppa mitt hår lite snabbt. Det där lilla lilla finliret med håret som man inte vill betala flera 100kr för. Viola högg saxen och vi hade en roligt torsdagskväll. Vardagslyx alltså!

I mina snygga skagenkrustader, så gjorde jag så här:

Krustader, antal beror på antal gäster
Räkor, aningen färdigskalade eller färska, beroende på vilken budget du har
Majonnäs
Ev rökt paprika
Finhackad rödlök
Ekologisk citron, zest och saft
Salt & peppar
Dill
Rom

Börja med röran. Blanda ihop grovhackade räkor tillsammans med majonnäs och lite rökt paprika. Fortsätt med finhackad rödlök och citron, både zest och saft. Smaka av med salt & peppar så du får en god smak!

Snygga skagenkrustader

När gästen(erna) kommit så lägger du upp en klick i varje krustad och toppar sedan med lite valfri rom, ev mera finhackad rödklök och dill. Ställ fram dina snygga skagenkrustader och låt gästerna ta direkt (krustaderna blir mjuka om de får stå för länge). Skåla och ha en fin kväll!

Snygga skagenkrustader
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar