Ibiza 43 som fredagsdrink

-

Åh vilka härliga dagar det är just nu. Solen skiner från klarblå himmel och det är takdropp utanför varje fönster. Snön är snart borta från vägar och trottoarer även om det bitvis är mycket snö kvar på sidorna. Och på denna ljuvliga vårvinterkänsla så är det också fredag idag – och vad betyder det om inte en Ibiza 43 som fredagsdrink. En somrig drink med smak av ananas och vanilj, att dricka med goda vänner eller sjunka ner i soffan tillsammans med. Jag valde det senare alternativet häromkvällen, då jag fick några minuter över men ser fram emot sommaren, då jag gärna sippar på en drink i sommarvärmen.

5 cl Likör 43
20 cl ananasjuice
2 cl limejuice
Is

Fyll ett glas med is och mät upp ingredienserna. Rör om och servera till något gott tilltugg. Själv tog jag Estrellas hjärtan i en hjärtskål och festade loss framför TV:n denna gång.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar