Smakbox Finalbox Mello

-

Smakbox erbjuder ibland extraboxar inför speciella tillfällen. Jag beställde en sådan extrabox till Mellofinalen förra året och var så nöjd, så när erbjudandet kom även i år så slog jag till och jag insåg att jag glömt att skriva om den. En box som bara fokuserar på fest och som heter Smakbox Finalbox Mello och levereras direkt till ditt utlämningsställe.

Som vanligt så har jag ingen aning om vad som packats ner i min box, utan det är som en julklapp varje gång. Jag tar upp produkt för produkt ur lådan och upptäcker fler godsaker därunder. Perfekt tycker jag.

Skulle ni vilja ha samma överraskning och prova Smakbox (ingen bindningstid), så använd min rabattkod: 4zk6s2, så får ni rabatt. Bättre tillfälle att testa finns inte utan skynda dig in på den här länken och ange min kampanjkod ovan.

Om ni behöver mera inspiration, så hittar ni alla mina ordinarie Smakboxar här.

Smakbox finns med fyra olika smakinriktningar (där jag valt Nyfiken):
Original – Originalboxen med en bra mix av smaker till vardag och fest
Festlig – En box med mer sötsaker och snacks
Matig – En box med mer matlagning och färre sötsaker
Nyfiken – En box med större andel oväntade och nya smaker

Smakbox Finalbox Mello

Inför årets final så kunde jag ställa fram det här på festbordet:

Smakbox Finalbox Mello
 • Arla – Chokladproteindryck * 2
 • Pepsi Max – Läskedryck
 • Estrella – Creamy Sriracha chips
 • Pändy – nästan helst sockerfritt godis
 • Mountain Dew – Läskedryck
 • Cote d’or – Chokladpralin
 • Estrella – Hjärtan-chips
 • State – Energidryck
 • Jelly Beans – Gelebönor
 • Kullamust – Äpplemust
 • Finn Crisp – Snacks
 • Ramlösa – Mineralvatten
 • Friggs – Majskaka Chili cheese
 • Sunshine delights – Torkad mango
 • Pringles – Chips
 • Ridderheims – Ölkorv

Alla dessa 17 produkter har ett beräknat butikspris på 400 kr. Ett riktigt bra pris alltså!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar