Rabarbermojito som fredagsdrink

-

Passa på att ta vara på rabarber medan den fortfarande är fin och fräsch. Dela i mindre bitar och lägg i frysen, så kan ni koka ihop en rabarbersockerlag när som helst i vinter. Och vad ska jag ha en rabarbersockerlag till då – kanske du undrar? Förslagsvis för att blanda en rabarbermojito som fredagsdrink i vinter och få en touch av sommar.

4 cl Ljus rom
3 cl Limejuice
3 cl Rabarbersockerlag
Färsk Mynta
4 cl Sodavatten
Is

Mät upp limejuice, rabarbersockerlag och mynta i en shaker. Mortla myntan så dess aromer frigörs i din drink. Tillsätt rom och is och skaka drinken kall. Häl upp i fina glas och toppa med sodavatten. Själv hade jag en Loka med smak av rabarber och hallon som passade perfekt.


Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar