Krämiga Udonnudlar efter träningen

-

Alltså Udonnudlar. Har ni smakat dem än? Jag är rätt såld på dem och vill ha en förpackning hemma ifall jag blir sugen. Igår kom jag hem efter träningen och var rätt rejält hungrig och ville att det skulle gå fort. Jag rotade fram ett paket nudlar och simsalabim (Ca 10 min. Max) hade jag krämiga Udonnudlar i min tallrik.

Kanske vill du ha mera protein i din middag? Det är anledningen till att jag la till både riven ost, bönor och äggula men om du vill ha mera så är det bara att skiva ner skinka eller ifall du har en bit kött. Man tager vad man haver.

1 paket Udonnudlar
2 färska champinjoner
0,5 rödlök
1 vitlöksklyfta
0,5 röd paprika
1 dl grädde
0,5 tetra stora vita bönor
Soja
Sriracha
Sesamolja
Valfri riven ost
1 äggula
Salt & peppar

Sätt i gång en stekpanna och en kastrull med vatten. Hacka lök och vitlök samt slanta champinjoner och skär paprika i mindre bitar. Öppna en förpackning stora vita bönor och skölj i ett durkslag. Stek först, champinjoner och paprika. Ner med vitlök men låt den bara steka i ca 1 minut så den inte bränns.

Häll på grädde i stekpannan och smaksätt med soja, sriracha (eller annan chili) och sesamolja och låt puttra ihop. Häll av de kokta nudlarna och lägg ner i stekpannan. Vänd runt tillsammans med bönorna så de också hinner bli varma. Strö också på riven ost, salt & peppar.

Häll upp i en snygg tallrik och lägg till sist en äggula mitt på maträtten innan servering. Rör sönder äggulan och skeda i dig en otroligt god middag!

Krämiga Udonnudlar
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar