Mugcake

-

Igår köpte jag Dr Oetker’s nyhet Mugcake. Jag köpte ekonomiskt nog bara två st, fastän vi var fyra som skulle prova.

IMG_0022

Vi blandade ihop två koppar choklad-mugcake och två koppar citron-mugcake och tillagade i micron. Lite meckigt då det var svårt att vispa ut ”mjölklumparna” i den kalla mjölken. Vi körde istället halva tiden, vispade och sen halva tiden igen. Det blev bra och bara lite klumpar i chokladkopparna.

Det blev inte så mycket till var och en, men jag tyckte att det var alldeles lagom faktiskt. För oss blev det kvällsfika igår, så det behövdes inte så mycket.

Vilken var bäst då? Jag röstar på citron, då kakan blev bäst i citronmuggen och det var en bra smak. Smaken var god på chokladen också, men det var inte lika lätt att blanda den så den blev bra. Men fortfarande en nödlösning, då hemmabakat ALLTID är godast! :)

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar