American Pancakes

-

Söker ni frukosttips inför imorgon söndag? Då kommer här mitt bästa tips, nämligen American Pancakes.

Efter att jag serverade dessa för första gången i oktober förra året, så är detta tjejernas favoritfrukost. Varför det blev just den där morgonen i oktober var mycket beroende av att min sambo var just i Amerika och New York. Läs gärna vad han tyckte om det besöket: New York

Till saken hör också att jag hittat små burkar Nutella i taxfree-butiken då vi åkte från Prag i september. Så söta och så lagom mycket Nutella för att få en lyxfrukost. Ifall ni hellre gör egen Nutella, så hittar ni mitt recept här.

Det här hade jag i smeten:

5 dl mjöl
4 tsk bakpulver
2 msk socker
2 msk vaniljsocker
1 tsk salt
2 ägg, lättvispade
3 dl mjölk
4 msk smält smör

Blanda ihop dom torra ingredienserna för sig och dom blöta för sig. Blanda sedan försiktigt samman dom två i den bunke som hela smeten med störst sannolikhet får plats i. Sen är det bara att steka på, man kan göra dom så stora eller så små man vill! När det börjar bubbla på ovansidan är det dags att vända dom.

American Pancakes

Serveras gärna med Nutella, ljus sirap, valfri sylt och färska bär.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar