Knäckepizza

-

Idag provade vi nyheten Knäckepizza till lunch. Smidigt att ta fram den ur frysen, värma ugnen till 200 grader och sen 10 min. Vi var hungriga, så oss passade det perfekt idag.

Smaken då? Nja… För att vara en person som äter pizza en, max två, gånger per år och aldrig fryst pizza så var den ändå helt ok. Som sagt, den gick snabbt att tillaga, den var spännande i sin utformning, men fryst pizza smakar som fryst pizza. Kanske kommer jag att ha en i reserv i frysen, men förmodligen fortsätter jag att tillverka egna de få gånger jag äter pizza.

Fil 000 (26)

Fil 000 (27)

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar