Knytkalas med grannarna

-

Sommarmiddag för alla som bor i vår bostadsrättsförening. Att få umgås helt avslappnat och bara få prata med varandra, istället för på möten bocka av punkt efter punkt så fort det går. Vi blev inte medlemmar från alla lägenheter men från fyra av totalt sju i alla fall. För att vara veckan efter midsommar och inne i semestertider, så var det roligt att vi blev så pass många.

Sommarfest

Sommarfest1

Vi hade knytkalas, så alla hade fått i uppdrag att laga någon rätt som skulle räcka till några stycken. Det blev en salig blandning som dök upp på bordet, men allt passade väldigt bra ihop och det blev en supergod middag. Jag och sambo Daniel bidrog med en Västerbottensostpaj (samma recept som Norrlandsostpajen, men med just Västerbottensost), hummus och nachochips. I övrigt fanns det laxpaj, röding från Jämtland, en kycklingrätt från Eritrea, brieost, kex, vattenmelon och goda drycker. Till efterrätt så fick vi smaka Baklava, bakad av vår granne som kommer från Eritrea, så det var t. ex verkligen rosenvatten i.

Supergott och supertrevligt att få umgås med sina grannar och lära känna alla lite bättre!

Sommarfest2

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar