Ghirardelli glass & akvarium

-

När vi kommit tillbaka från flygturen, så var vi lite sugna på något sött. Jag hade samma morgon läst bloggen Oh darling som var i San Francisco i maj -16 och tipsade bl.a. om glassen i Ghirardelli square. Sötsugna och när vi ändå var i närheten så tog vi sikte på parken och glassen. Vi tog varsin smak och en kopp kaffe och oh my god vilken god glass!

GhirardelliNär vi en stund senare kände oss klara, och helt mätta – vi orkade inte ens äta upp allt, så fortsatte vi vår upptäcktsfärd längs Fishermans Wharf. Eftersom det var blåsigt och lite kallt, kändes ett besök på Akvarium alldeles lagom. Det var helt rätt beslut för oss, även om det var en ganska kort runda för rätt mycket pengar, men det är alltid roligt att se vattendjur (överskottet går för att bevara djurlivet i San Francisco-bukten, så då kan jag gärna skänka några kronor dollar extra).

Akvarium


Ghirardelli glass & akvarium
Så fridfullt att titta på maneterna som ”pumpar” sig runt i ett snyggt upplyst akvarium. Lika häftigt är det att se en haj simma över ens huvud i tunneln med akvarium runt om. Efter det här var vi väldigt nöjda med dagen och vi gick hemåt och somnade sött i vårt sköna rum.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar