Söka på bloggen?

-

Jag fick en fråga från en läsare om hur hen skulle söka på bloggen då hen tittar på mobilen. Jag försöker att posta dagens inlägg på mitt insta-konto: mariasmat.nu och när man går direkt från Insta till bloggen på mobilen, så måste man scrolla långt ner för att hitta sökfältet. Här kommer en bild för att visa var jag menar:

Söka på bloggen?

Så scrolla ner nedanför de fem inläggen som syns på bloggens ”förstasida” (om man använder en dator), men också nedanför min profilbild. Där kommer sökfönstret och man kan skriva in det man letar efter. Lycka till, och hoppas att ni nu ska kunna hitta ännu fler av mina goda maträtter.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar