Hemmagjord tacokrydda – Fuego spice mix

-

Hemmagjord tacokrydda – Fuego spice mix. Då jag är en foodie, så har jag många kryddor hemma och använder också många kryddor. Därför var det lätt att blanda ihop en egen blandning tacokrydda och hälla upp i en burk. Smidigt att det är färdigblandat och skönt att slippa tillsatser. Jag hittade receptet i boken TexMex från grunden av Jonas Cramby som jag först lånade på biblioteket, men gillade så mycket att jag köpte boken för att ha hemma hela tiden.

3 msk paprikapulver
1 tsk cayennepeppar
1 tsk vitpeppar
1 msk svartpeppar
1 msk vitlökspulver
1 msk chilipulver
1 msk torkad oregano
1 msk salt

Mät upp de olika kryddorna i en liten skål och blanda ordentligt. Lägg över i en burk med lock och du har tacokrydda färdigt för ett tag framåt!

Hemmagjord tacokrydda - Fuego spice mix

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Populära kategorier

Lämna ett svar