Restaurang Tawikoon sushi bar

Jag var en sen person att upptäcka sushi, men när jag väl upptäckt det, så är jag helt såld. Vad gott, fräscht och lagom det är att äta till lunch eller middag. Jag brukar oftast gå till sushirestaurang Tawikoon som ligger på Storgatan i Östersund, antingen för att äta lunch eller ta med hem till middag och deras sushi är jättegod varje gång!

Oftast till lunch så tar jag deras luncherbjudande om 10 bitar + misosoppa och jag har inte ledsnat ännu. Kanske att de borde byta luncherbjudande snart och ha något rullande schema för lunchen, men än så länge är jag nöjd med det jag får. Men deras Inside Out som ni ser längst till vänster i bilden nedan, är verkligen supergod. Alla som jag ätit lunch med, sparar denna till sist då den är godast. Mums!

Jag har också testat det med mina barn, för att de kanske skulle upptäcka sushi tidigare än jag själv, och bara för att bekanta sig med andra maträtter och andra sätt att äta (med pinnar). Det blev som vanligt att den ena tyckte att det var gott och den andra gillade det inte alls. Är det så bland era barn också? Att det den ena gillar, gillar inte den andra och tvärtom? Förutom pannkakor, hamburgare mm som typ alla barn gillar. Å andra sidan kanske man måste få smaka fler än en gång för att veta ifall man gillar det eller inte, så jag kommer att prova fler gånger.

Kommentera