Lilla saluhallen

-

Ett väldigt trevligt ställe i Östersund, är Lilla Saluhallen. Det är en saluhall för mest lokala produkter, som också drivs av samma gäng som driver Jazzköket. Det är både en kötteria och en fiskeria, och de brukar få in färsk fisk på torsdagar. Förutom att fungera som en saluhall, där du kan köpa med dig produkter hem, så har de också börjat servera lunch varje dag, vilket vi har varit sugna att prova på. Vi har varit utanför ett par gånger, och insett att vi inte kommer att få plats, men tredje gången gillt så fick vi möjlighet. De serverar två rätter, en dagens kötträtt och en dagens fiskrätt. Jag och Daniel tog varsin, där jag tog kötträtten och Daniel tog fiskrätten.

Vi fick vår mat serverad och högg in. Min mat var väldigt god och jag kände då jag börjat äta att jag var riktigt hungrig. Men då jag fick en tugga från Daniels fisk, så var det nästan så att jag ångrade mitt val – fisken var nämligen gudomligt god!


Min kötträtt från häromdagen, var sous-vide ytterlår, serverad med bakad kålrot, kålrotsslow, enbärssky, rårörda lingon och kålrotschips. Jättegott!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar