Semester!

-

Idag går jag på semester! Det är bara en semestervecka till att börja med, men den är ändå otroligt efterlängtad. Inte för att jag har det stressigt på jobbet och måste få ledigt, utan mest för att jag verkligen vill ha en semestervecka på hemmaplan (vi har mycket att göra på jobbet, men ändå alltid under kontroll). Jag ser jättemycket fram emot att vakna hemma, ligga och dra mig flera mornar på raken och sen kliva upp i lugn och ro.

Vi får besök till helgen och veckan också, det är min bror Erik med familj som dyker upp redan på lördag em/kväll men det ska bara bli trevligt. Det är länge sedan vi sågs, så det blir ett kärt återseende både för oss vuxna och för kusinerna.

Utöver besök så pysslar vi också med renovering av lägenheten, och ska dessutom byta lite möbler. Vi plockade ur och sålde en stor byrå för någon vecka sedan och alla sakerna har inte riktigt hittat sitt nya hem. Vi kommer också att få hem en ny säng till veckan och då ska den gamla tas bort. Jaja, det blir bra när allt är klart och det hör till att fixa lite här och lite där. Det gör mig inte så mycket ifall vårt hem är stökigt, då man ändå har en plan. Att man ser den där fina bilden i sitt inre och att vi tillsammans jobbar mot samma bild.

Utöver det, så tänker jag äta och dricka gott, jag tänker hänga i närbelägna Surfbukten och jag tänker krama mina barn så ofta så de blir less på mig. När har ni semester och hur ser era semesterplaner ut? Berätta gärna genom att kommentera nedan. Jag är väldigt nyfiken.

Annars önskar jag en härlig sommar och en härlig semester! Njut av Sverige och njut tillsammans med nära och kära. Ta vara på tiden och varandra!

Semester!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar