Smartson Disp Shampoo

-

Jag fick chansen att vara testpilot på Smartson Disp Shampoo, Balsam och Healing Mist. Jag fick inte produkterna gratis utan fick lägga 250 kr för att få hem dem och det är väl också max vad jag kan tänka mig att betala för bra produkter. Hur tänker ni? Är ni beredda att betala hur mycket som helst för bra produkter eller är ni lika ekonomiska som mig?

Undantaget kan bli dessa produkter, då de tillverkas i Sverige och det uppmuntrar jag gärna! När de utan tvekan är bra produkter, så får de lov att vara värda sina pengar.

Jag har testat Healing Mist sedan innan, en form av balsamspray som doftar otroligt gott – kanske en aning sött? Jag använder inte balsam alla gånger, och då passar en balsamspray perfekt när jag vill borsta håret istället.

Shampoot doftade också väldigt gott och löddrade på ett skönt sätt. Balsamet kändes väldigt drygt, då det inte behövdes så mycket för att få full effekt.

Smartson Disp Shampoo

Vad blir mitt betyg då? Det är väldigt bra produkter, så jag kommer att köpa produkterna igen om jag kan få tag i dem till rimligt pris. Sen bästa kommentaren kom nog från min sambo Daniel då jag var nyduschad och vi kramades, så utbrister han: Men mm, vad du doftar gott! Vad är det här som doftar?

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar