Aperol Spritz

-

Dags för en fredagsdrink? Jag har till slut, det kan vara så att jag är sist på bollen i den frågan, testat Aperol Spritz som drink. Vi hade fått en färdig förpackning av vår snälla granne, där både Prosecco och Aperol ingick, men ändå inte riktigt tagit tag i frågan.

Under trettondagshelgen blev det istället och då provade vi drinken tillsammans med min fantastiskt goda blodapelsincheesecake, en härlig mix där kakan och drinken fick samma färg och passade väldigt bra ihop.

3 delar Prosecco
2 delar Aperol
1 del soda
Ev garnering – jag hade blodapelsin

Börja med att fylla glaset med is och fyll på 3 delar Prosecco, sen 2 delar Aperol och sist 1 del soda. Garnera med valfritt och servera. Riktigt god!

Aperol Spritz

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelRestaurang Pinchos
Nästa artikelCheesecake med blodapelsin

Kommentera